Over ons

Wie zijn wij?

Een gemêleerd gezelschap, samen hebben wij het voortouw genomen om een nieuw evenement van de grond te tillen in Herpen. Een eigentijds evenement voor jong en oud om Herpen bruisend te houden, waarmee we tevens inkomsten proberen te genereren om de stichtingen en verenigingen in Herpen te laten floreren. Belangrijke factoren zijn gezelligheid, Bourgondisch genieten en samen zijn. De stuurgroep bestaat uit de volgende leden: Ellen Veld, Esmee Koopmans, Frans-Jan van den Berg, Han Verploegen, Martijn van den Berg, Sander van den Berg, Timo de Veer en Wil & Diana Koopmans.

Wat is ons doel?

Ons doel is bijdragen aan de leefbaarheid in Herpen! Dit willen we doen door jaarlijks een weekendvullend familiefestival te organiseren voor jong en oud.

Programma 2022

Als initiatiefnemers zijn wij al een tijdje onderweg, in september 2019 is ons idee namelijk al geboren. Helaas heeft de coronacrisis ook voor ons roet in het eten gegooid, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om de draad weer op te pakken en iets leuks te organiseren voor heel Herpen en omgeving!

We organiseren in het weekend van 9, 10 en 11 september ons eerste grote evenement met een mooi en divers programma. We starten vrijdag 9 september om 20 uur met ‘Thekes Draait Door’. Een welbekende avond met diverse dj’s.

Zaterdag 10 september openen we de poort naar ons festivalterrein onder onze reusachtige H in de kern van het dorp. Er zijn diverse acts, artiest Rutger van Barneveld, wel bekend van het programma, ´Ik geloof in mij´ en inmiddels uitgegroeid tot een ware publiekslieveling in het gehele land komt. Daarnaast komt Familie de Bruyn, een begrip in de entertainment wereld. Met hun piano, drumstel en koper spelen zij op verzoek en op ludieke wijze de welbekende pannen van het dak! Met een bombastische sounds, oog voor detail en ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende show zal Crazy Little Things een diepe buiging maken naar hun helden van Queen. Tussen deze acts door zullen diverse dj´s uit ons eigen Herpen de feeststemming erin houden door hun talent te tonen aan de draaitafel.

Zondag 11 september vindt ´Heerlijk Herpen´ plaats, een heuse familiedag waar diverse Herpse talenten het podium grijpen om te laten zien wat zij in hun mars hebben. Deze dag wordt er een podium geboden aan talenten van 5 tot 80 jaar oud. Opnieuw verschijnen er diverse Dj´s uit Herpen achter de draaitafel. Voor zowel jong als oud zijn er diverse activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Dit allemaal onder het genot van een lekker koud drankje en een hapje bij een van de foodtrucks in de kern van het dorp bij de kiosk. Tot dan!